Prøv at være lidt egenhændig og speciel ved at få dig en gul sofa

14 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Nu kan vi nok hurtigt blive enige om, at sådan en sofa først og fremmest skal være god at sidde og ligge i, og der skal være plads til alle de mennesker, som man er under samme tag, når man køber den hjem privat.

Dernæst kan man begynde at se på det æstetiske, men det kommer så også lige bagefter, for der er nok mange af os, der kan nikke genkendende til, at sofaen er det møbel næst efter sengen, som vi bruger mest tid på derhjemme.

Det er nok kun ved køkkenbordet, at man ellers bruger tid, men mange moderne mennesker spiser også deres aftensmad ved sofabordet ved at sidde i sofaen.

Så man vil jo gerne have sig en sofa, der også ser pæn ud og er til at gøre ren, om man har gæster eller ej.

Og kunne det så i den forbindelse lokke med en sofa i gul farve?

Prøv en gul sofa som et nye alternativ

Det er nok i dette tilfælde, at du med din umiddelbare indskydelse vil sige nej til det forslag, men hvis du lige prøver at lade forslaget synke lidt ind, så er det jo slet ikke så dum en idé endda.

For gul er jo lysets og solens farve, så sådan en sofa vil virkelig kunne skinne op derhjemme og give lidt mere liv, hvilket er vigtigt, hvis man nu har en hel da på sofaen en søndag, eller hvis man er syg, så man ikke bare har mørke og triste omgivelser.

Desuden kan sådan en gul sofa virkelig give en flot kontrast til forholdene derhjemme rent indretningsmæssigt.

Var du klar over, at det også er blevet moderne at have møbler i pangfarver på den måde, så det ikke bare er noget, som der hører 70’erne til?

Det er da værd at prøve!

Flere Nyheder