Kerastase Resistance – din redning ved slidt og beskadiget hår

26 juli 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af spaltede spidser, matte hårlængder og irritable rødder? Så bør du overveje at intensivere din daglige hårpleje rutine.

Det er vigtigt at passe godt på håret, især hvis det er udsat for mange strabadser. Det slider på håret at blive farvet, bleget eller behandlet med permanent.

Når håret slides kan et føre til hårtab, enten ved rødderne eller ved afknækning af hårstråene. Håret vil spalte i spidserne og blive nærmest gennemsigtigt. Og det bliver mere vanskeligt at sætte håret pænt.

Hvorfor skal jeg bruge Kérastase Résistance?

Der er mange gode grunde til at bruge de lækre produkter i Kerastase Resistance serien. Har dir hår taget skade af mange kemiske behandlinger som for eksempel farvning, afblegning eller permanent, vil det have brug for plejende behandling. Ellers kan skaderne ikke repareres – og dit hår vil fortsat fremstå slidt og mat.

Her kan Kérastase Résistance være til hjælp. De super nærende produkter går ind og reparerer det enkelte hårstrå i dybden. Fibrene styrkes, og en beskyttende hinde sikrer at håret fremstår skinnende, voluminøst og elastisk. Du vil opleve færre spaltede spidser. Og håret vil ikke så nemt blive udtørret eller statisk, selv ikke i de kolde og tørre vinter måneder.

Det samme gælder hvis du hver eneste dag styler dit hår ved hjælp af varme behandling. For eksempel i form af føntørring eller krølning og glatning med krøllejern og glattejern. Tilføres håret ikke den fornødne beskyttelse i forbindelse med denne form for styling vil det hurtige blive slidt i overfladen.

Du vil kunne genskabe den skinnende og sunde udstråling med Kérastase Résistance produkter som samtidig beskytter håret så du fortsat kan benytte dig af styling redskaber.

Hvor kan jeg købe de lækre Kérastase Résistance produkter

Hos Hair by Stender kan du finde alle de plejende og nærende produkter fra Kérastase, her under Kérastase Résistance serien. Se dem alle på hairbystender.dk

Flere Nyheder