Guide: Find det rette webhotel til din hjemmeside

18 april 2022 Miranda Denise Rendboe

advertorial

Hvem har brug for et webhotel og hvad er det?

Har du en hjemmeside eller en webshop, så har du også et webhotel. Det er et sted, en server, hvor alle dine filer og data ligger. Har du uploadet et billede? Så opbevares det på webhotellet. Har du skrevet noget tekst ind? Så ligger det på webhotellet. Det er derfor ikke muligt at have en hjemmeside eller webshops uden at leje sig ind på et webhotel.

webhotel

 

Hvor finder jeg det rette webhotel? 

Der findes forskellige webhoteller, og der er som ved et hvert andet køb forskellig pris og kvalitet. Måske er du på jagt efter et webhotel i forbindelse med åbningen af en hjemmeside, eller måske genovervejer du dit nuværende webhotel? Uanset hvad kan det være relevant for dig at genoverveje dit valg og i det hele taget tage stilling til valg af webhotel.

Har du indtil nu kun tænkt på pris? Hvordan kan du så være sikker på, om sikkerheden er i orden? Som vel egentlig i sidste ende er vigtigst. På den anden side, hvordan er sikkerheden så, hvis du vælger den dyreste løsning? 

Andre aspekter spiller også ind – hvor meget serverplads har I brug for? Har netop din virksomhed brug for over tre e-mailadresser? Her kan der være stor forskel mellem de forskellige SMV’er (små og mellemstore virksomheder), men også mellem SMV’er og store virksomheder. 

Skal udbyderen af serveren være udenlandsk eller dansk? Dette kan blandt andet sige noget om, hvilke sprog supporten er tilgængelig på, men også i hvilke tidsrum supporten udbydes.

Det er vigtigt at gøre op i sin egen virksomhed, hvilke værdier, der lægges mest pris på. Er det hjælp og rådgivning døgnet rundt? Er det høj hastighed? Dernæst er kan I gå ind og få hjælp på webhotel-guiden.dk, hvor de har stablet de vigtigste informationer sammen.

Flere Nyheder