Find gode og billige cykelhjelme online

04 maj 2021 Astrid Pedersen

Planlægger familien at tilbringe tid på de danske veje i løbet af den kommende sommer – og er det de tohjulede i stedet for den firhjulede, som skal trækkes af garage? Så skal I huske at finde cykelhjelme der passer – til de store såvel som til de små.

Hvilken cykelhjelm er den bedste?

Markedet for cykelhjelme er temmelig stort. Du kan den dag i dag altid finde en cykelhjelm som matcher din smag og din hoved facon.

Cykelhjelme findes i alle mulige størrelser, former og farver, med eller uden ventilation eller ekstra bløde indsatser på hjelmens inderside. Du bør dog se dig godt for når du vælger cykelhjelm. Din nye cykelhjelm skal som minimum være godkendt af den danske sikkerhedsstyrelse og være forsynet med den relevante CE mærkning. Således sikrer du at hjelmen lever op til alle sikkerheds og kvalitetsmæssige krav og standarder.

Vil du være helt sikker på at din og din families cykelhjelme er så sikre som overhovedet muligt vælger du hjelme med det såkaldte MIPS (Multi-directional Impact Protection System) system indbygget. Med MIPS er hovedet optimalt beskyttet mod hjernerystelse i forbindelse med et styr fra cyklen uanset vinklen hvormed hovedet rammer underlaget. Så det er altid en fornuftig beslutning at vælge cykelhjelme til børn og voksne med MIPS.

Hvor kan jeg finde godkendte cykelhjelme online?

Den gode nyhed er at de godkendte cykelhjelme ikke koster spidsen af en jetjager. Du kan sagtens finde godkendte cykelhjelme med MIPS i en online shop uden at det vælter dit budget. Det er bare et spørgsmål om at lede de rette steder.

Hos den danske forhandler af cykelhjelme Cykelhjelm.dk kan du altid finde et stort og velassorteret udvalg af cykelhjelme i alle størrelser og faconer, til såvel børn og babyer som til voksne. Du kan se dem alle i den online shop på https://www.cykelhjelm.dk/shop/frontpage.html.

Flere Nyheder