Find firmajulegaver, der falder i god smag

17 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

At skaffe firma julegaver kan være svært nok i sig selv, hvis man nu har nogle, der ikke er troende, eller man har nogle, som der har en anden religion.

Skal man så udelukke dem eller ej af frygt for at fornærme dem og deres tro eller mangel på samme?

Vores bud er, at en firmajulegave lige så meget er et bevis på påskønnelse af medarbejderne, at man skal give dem alligevel, og så må man bare forsøge at spore sig væk fra dem, der kan have noget med julen at gøre; eller så de symboliserer så lidt som muligt med julen, som det er muligt.

Men der er desværre også andre måder, at man kan komme til at fornærme folk med de julegaver, og det er ikke så meget, om de har kostet lige meget, er store nok eller lignende.

Gå den rette sti med firmajulegaver

Her tænkes heller ikke så meget på, hvis man nu giver en gave, der er alkohol i, og man så giver det til en afholdsmand; eller man giver noget slik til en, der er på kur, eller fødevareprodukter med mælkeprodukter i til en, der er laktoseintolerant.

For man bliver oftest nødt til at give nogle gaver, der er ens, så det ikke ligner, at man foretrækker nogle medarbejdere fremfor andre.

Så når man tager det valg af firmagaver op til jul, så skal man også se på, hvad det er for nogle signaler, som de udsender generelt, om det passer i firmaets politik, eller om det ligefrem er noget, konkurrenterne forhandler, som man har købt.

Men man kan komme til at købe noget, som der falder i dårlig jord grundet tidens tilstand i samfundet, og hvis det er flertallet af medarbejderne, der er enige i den opfattelse, så bør man hellere finde på noget andet til næste gang. 

Flere Nyheder