Find din tandlæge i Bramming nær Esbjerg

22 marts 2021 Astrid Pedersen

De fleste af os kender til vigtigheden af at opretholde sin mødefrekvens hos tandlægen. Det er desværre ikke alle, som efterlever dette – og det går hårdt ud over danskernes tandsundhed. Hvis du ønsker at bevare dine tænder sunde og stærke hele livet igennem bør du opsøge din lokale tandlæge.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i nærheden af Esbjerg?

Hvis du er bosat på Esbjerg kanten, nærmere betegnet Bramming og omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Ulf Kretzschmer som din faste tandlæge.

Tandlæge Ulf Kretzschmer har til huse centralt i Bramming tæt på offentlig transport og med gode adgangs forhold for sig som er på cykel, i egen bil eller på gåben. I den veludrustede klinik byder smilende og veloplagte personaler dig velkommen til – og du vil altid ved din første konsultation blive tilbudt en grundig og tilbunds gående undersøgelse af tænder og tandkød.

Tandlæge Ulf Kretzschmer beskæftiger udelukkende veluddannede tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig uanset hvilke problemer du måtte opleve. Klinikken tilbyder alle de gænge tandlæge behandlinger så som rensning og tjek af tænder og tandkød, fjernelse af visdomstænder ved udtrækning eller kirurgi, rodbehandling og parodontose behandling, behandling af karies ved rensning og lapning af tænderne med plast fyldning, tilpasning og montering af kunstige tandkroner, isættelse af tandimplantat og mere æstetiske og kosmetiske tandlæge ydelser så som blegning eller retning af tænder.

Tandlæge Ulf Kretzschmer hjælper desuden gerne hvis der skal tilvirkes en hel eller del protese. Og så kan du få hjælp til udfærdigelse af bideskinne eller snorkeskinne hos Tandlæge Ulf Kretzschmer.

Når du vælger Tandlæge Ulf Kretzschmer som din tandlæge i Bramming får du således en særdeles kompetent behandling hvorved du kan minimere risikoen for alvorlige tand lidelser. Du kan læse mere, og booke en tid til dit førte besøg i klinikken, på tanddoctor.dk

Flere Nyheder