Beskyttelse af dyre smartphones med billige mobil covers

19 september 2018 Astrid Pedersen
image

Er du den glade indehaver af en spritny smartphone, har du sikkert allerede brugt mange øjeblikke på at beundre dens slanke profil, dens lækre, strømlinede design og de mange avancerede funktioner. Desværre forholder det sig sådan med moderne smartphones, at det lækre design som oftest er på bekostning af den robusthed og modstandsdygtighed, vi kender fra de gammeldags mobiltelefoner. Dette betyder, at der nærmest ingenting skal til, førend din nye, smukke smartphone forvandles fra et designmæssigt og teknologisk vidunder til en ubrugelig og splintret bunke elektronik. Det kræver faktisk ikke andet end et fald fra en relativt lav højde ned på et hårdt underlag – for eksempel en fortovs flise, en asfalt belagt vej, eller et betongulv.

Beskyt din nye smartphone med stil og effektivitet med et lækkert mobil cover

Hvis du endnu ikke har tabt din nye smartphone på gulvet, bør du overveje, om du ikke skulle investere i et smart mobil cover. Det er som oftest kun få hundrede kroner, som skal investeres – hvilket er forsvindende lidt i forhold til hvad en værkstedsregning kan komme til at stå dig i, skulle du være så uheldig at din smartphone hoppede ud af din lomme eller taske. Med et mobil cover – optimalt set i kombination med gennemsigtig og praktisk taget usynlig beskyttelsesfilm – kan du på en billig og samtidig stilfuld måde beskytte din nye, flotte smartphone mod de mest almindelige skader.

Det drejer sig først og fremmest om splintring og skader på den følsomme elektronik fra fald på hårde overflader, men også om ridser fra nøgler og andre spidse genstande, du kunne risikere at have liggende i din lomme eller i din taske. Hos lux-case.dk kan du købe billige mobil covers såvel som beskyttelsesfilm til din smartphone, så du undgår grimme overraskelser og dyre værkstedsregninger. Se det fulde udvalg på https://lux-case.dk/ 

Flere Nyheder